Projekat

Zgrada je planirana u krugu bivše Kasarne jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu.

Vrtić i Osnovna škola su na tri minuta hoda, buduća Gimnazija je na dva minuta, hipermarketi ‘Bingo’ i ‘Kort’ na minut i po, a Kulturni centar sa pozorišnom salom, galerijama i bioskopom na svega četiri minita koliko je udaljen i najljepši gradski park u regionu.

Okolinu budućeg objekta krasi sportski stadion sa zelenilom i planiranom izgradnjom dječijeg igrališta što samu lokaciju čini idealnom za porodični život.

Objekat će se sastojati od dvije lamele u sedam etaža(prizemlje, I-V , povučena etaža) sa ukupno 115 stambenih jednica.U osnovi  je pravougaonog oblika, dužim stranama se proteže u pravcu istok-zapad.

Posjeduje unutrašnju garažu i vanjski parking sa dva lifta raspoređenim u dvije lamele, a stambene jedinice različitih struktura organizovane su na svih sedam etaža.

Svi stanovi imaju balkone (lođe ili terase).

U prizemlju je 17 stanova, i to: 2 garsonjere, 13 jednosobnih, 2 dvosobna stana.

Na prvom, drugom, trećem, četvrtom i petom spratu je takođe po 17 stanova, od čega 2 garsonjere, 11 jednosobnih, 4 dvosobna stana.

Na povučenoj etaži na vrhu je 13 stanova od čega 8 jednosobnih i 5 dvosobnih stanova.

Naše povjerenje za izradu ovog projekta zaslužila je „Kontura“ d.o.o. Trebinje, a objekat će biti izgrađen korištenjem svih savremenih materijala gradnje od čega ističemo termo fasadu od kamene vune debljine 8 cm, parket od presovanog hrasta, spoljašnja protivpožarna i protivprovalna vrata, ugradbeni elementi i ventilacija u WC-u, grijanje i hlađenje multi split klima uređajima u svakoj prostoriji, ograda na balkonima staklo, pvc stolarija REHAU sedmokomorna sa dvoslojnim staklom i ispunom, sa aluminijumskom roletnom i mogućnošću ugradnje komarnika. Stubišta su popločana mermerom.

Rok izgradnje: 30.10.2022.godine, a useljenje novembar 2022. godine.

 

 

 

Copyright © 2021