Do 1. juna akcijska cijena metra kvadratnog – Pogledajte ponudu stanova

07.03.2021.

Na portalu nekretninetrebinje.com objavljena je ponuda stanova po akcijskoj cijeni metra kvadratnog u predgradnji na lokaciji nekadašnje „Kasarne“.

U ponudi su garsonjere od 24 metra kvadratna, jednosobni stanovi od 36 do 52 metra kvadratna i dvosobni stanovi do 66 metara kvadratnih.

Ukoliko želite da kupite stan ili garsonjeru u užem centru Trebinja izgrađenu od najboljih materijala na tržištu, koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje, za koje je tim vrsnih stručnjaka uradio projekat kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svom novom domu-onda ste na pravom mjestu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u podzemnoj garaži.

Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja.

Zgrada ima dvije lamele i sedam etaža sa ugrađenim liftovima, a svaki stan će imati multi split inverter klima uređaje u svakoj prostoriji.

Do 1. juna 2021. godine stan ili garsonjeru možete da kupite po akcijskoj cijeni od 2.090 KM po metru kvadratnom.

U ponudi je i kupovina parking mjesta u garaži ili na vanjskom parkingu.

Investitor je preduzeće HELVETIC d.o.o. Trebinje. investiciono preduzeće organizovano na višedecenijskom iskustvu poslovanja u Švajcarskoj.

Bavi se poslovima investiranja u objekte višeporodičnog stanovanja, poslovne objekate, te proizvodne objekate iz oblasti energetike.

Sa ozbiljnim i sposobnim kooperantima za projektovanje, izvođenje, obradu tržišta, te uz podršku bankarskog sektora gradimo nove vrijednosti po sistemu „ključ u ruke“.

Prema klijentima se odnosimo sa punom odgovornošću i zadovoljstvom da opravdamo njihovo povjerenje u potpunosti.

Opširniju ponudu i opis stanova pogledajte na sajtu nekretninetrebinje.com.

Copyright © 2021